KAYSERİ / MELİKGAZİ - Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Ortak Projesi Kapsamında Lise Öğrencilerine Yönelik Siber Suçlarla Mücadele Birimince hazırlanan Siberay  Bil- Kazan yarışmasına katıldık. Katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuzda yürütülen "Her Sınıfın Bir Depremzede Kardeşi Var" ve "Ekrana Bağımlı Olma Hayata Bağlı Ol" projeleri kapsamında,  proje sorumlusu Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenleri  Niyet  Çetinkaya ve Aslı Barlıklı rehberliğinde okulumuz öğrencileri deprem bölgesine göndermek üzere oyuncak hazırladılar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Her Öğrenci Bir Fidan Projesi kapsamında proje koordinatörü Cemile Özcan ve Meliha Çalışır 11 A çocuk gelişimi ve 11 C çocuk gelişimi sınıfı öğrencileriyle birlikte okulumuzun bahçesine fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen öğrencilerimize ve Volkan Taş hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Bu haftanın en temiz sınıfı 9-A Grafik ve Fotoğraf sınıfı seçilmiştir. Öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi vatanseverlik, fedakarlık ve cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Bu destanın kazanılmasında canı ile, kanı ile savaşan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazi askerlimize ve o dönem ki Türk halkımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Okulumuzda da bu kutlu Zafer günümüz için hazırlanan programda emek veren başta Gonca ALDEMİR, Mehmet TOY  ve Emine KURAÇ  hocamıza teşekkür ederiz. Gerek programda gerekse dekor, süsleme ve sergide görev alan öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz. Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

Mrt

Ordu ilinde yapılan Okullar arası Bilek Güreşi Gençler  Türkiye Birinciliği Turnuvasına katılan Beyzagül Akdağ Türkiye 2. si olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencimiz Beyzagül Akdağ'ı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Meral Taştan'ı kutlarız.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda anma programı gerçekleştirilmiştir. 11-A Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencilerinin hazırladığı afişlerden oluşan sergi köşesi yapılmıştır. Panolar süslenmiştir.

"Türk'ün Özü Akif'in Sözü" temasıyla okulumuz öğrencileri arasında şiir yazma yarışması düzenlenmiş ve anma programında dereceye giren öğrencilere ödülleri Okul müdürümüz Zehra Şahin Doruk tarafından verilmiştir. Programı hazırlayan Nadide Koç ve Heybet Bayer ile emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bu haftanın en temiz sınıfı 9-A Çocuk Gelişi sınıfı seçilmiştir. Öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamından 15 Şubat 2024 tarihinde açılan "Resimlerle Deyimler Sergisi" okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından ilgiyle karşılanmıştır. Emeğini esirgemeyen Edebiyat Dersi Zümre Öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

İlimizin Zenginlikleri  Projesi kapsamında İl Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda  18 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen panelde ,konuşmacı olarak Prof .Dr. Mustafa Argunşah , Prof. Dr. Nevzat Özkan, Doç. Dr. Gökçe Yükselen Peler yer almıştır.

Türkçenin dünya dilleri arasındaki yeri ve önemi, lehçeleri, günümüz sorunları üzerinde durulmuştur.

Ock

Okulumuz sıfır atık projesi ve enerji verimliliği kulübü çalışmaları kapsamında portakal kabukları öğrenciler tarafından okul bahçesindeki ağaçlara asılmış hem hayvanların yemesi sağlanmış hem de bahçe içerisinde görsel bir şölen oluşturulmuştur.

Ara

Kayseri Valiliği'nin bağımlılıkla ilgili 'hayat sende ,kontrol sende ' projesi, Celal Bayar MTAL,Yeşilay  Kulüp öğrencileri tarafından halka dağıtılan kokartlarla gerçekleştirildi.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen, Kasım ayı çalışmamız olan Yunus Emre ve Safahat konulu pano düzenleme etkinliği tüm sınıflarımızda yapılmıştır.Emeği geçen tüm öğrencilerimize Türk Dili ve Edebiyatı zümre öğretmenleri olarak teşekkür ederiz.