KAYSERİ / MELİKGAZİ - Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mimarsinan Demokrasi Mahallesi MELİKGAZİ 1.Sokak No9 Melikgazi/KAYSERİ
Vizyon
Eğitim ve öğretim alanında kurum türü itibarıyla ülkemizde eğitimle ilgili herkes tarafından tercih edilen, Kayseri ilinde kaliteli ve saygın bir eğitim kurumlarından biri haline getirmektir.
Misyon
Çalışanlarına karşı saygılı, çalışanlarının kendilerini geliştirmeleri için onlara imkan veren, yetkilendiren ve yönetime katılımlarını teşvik eden yönetim anlayışı sergilemek. Öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla, bilgi çağını yakalamak. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geleceğe umutla bakabilen, toplumsal sorunlara duyarlı, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, gelişen teknolojiyi eğitim ortamında kullanabilen, kültürel düzeyi yüksek, öğrenmeye açık, mutlu, bilgili, becerili, başarılı, sevmeyi bilen, kendine ve başkalarına saygısı olan, hoşgörülü, milli ve manevi değerlere sahip, yardımsever ve gelişen toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilen insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
DİLARA KELEŞ TEKVANDO TÜRKİYE BİRİNCİLİKLERİ ve AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 2019 - Bocce ve Kick boksta Kayseri Takım Şampiyonluğu SILA GÜLENAY Kick Boks Ferdi Türkiye 2.´liği Dart ve Bilek Güreşi spor branşlarında Kayseri il dereceleri (ilk 3)
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Başlama saati : 08.10 Bitiş saati : 16.10
KALORİFERLİ (Yakıt türü: Doğalgaz)
Ulaşım
10 dakikada bir belediye otobüs seferleri vardır.Yukarı-Toki otobüslerinin okulumuza çok yakın durağı olmakla birlikte , Aşağı-Toki ve 8.etap otobüsleriyle de yürüme mesafesiyle 10 dakikada okulumuza ulaşılabilir.
Gesi-İldem yolu üzeri Beyazşehir-Toki konutları
13 Km
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Voleybol, Satranç, Dart, Bocce. BAŞARILAR : 2019 - Bocce ve Kick boksta Kayseri Takım Şampiyonluğu, Kick Boks Ferdi Türkiye 2.´liği, Dart Bilek Güreşi ve çeşitli spor branşlarında Kayseri il dereceleri (ilk 3)
Bilimsel Etkinlikler
Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerine ait performans çalışmaları ve sergileri (Sıfır atık projeleri kapsamında sabun yapımı, bitkiler için gübre üretimi çalışmaları ve enerji depolama ve üretimi çalışmaları)
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Bilim Fuarı Projeleri ve Sergileri (2018 VE 2019´da toplam 64 proje çalışması yapıldı)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+plus projesi kapsamında 12. sınıf öğrencimiz Büşra Haspolat öğrenci hareketliği programıyla 30 günlük staj programına katılmış ve stajını Almanya'da yapmıştır.
Diğer Hususlar
Okulun toplam alanı 11926.45 m2 Okulun alanı 3000 m2 Bahçenin alanı 8926.45 m2 1 basketbol sahası bulunmaktadır